Шведската хеви метъл банда Sabaton ще оглави първия ден на фестивала

...
Шведската хеви метъл банда Sabaton ще оглави първия ден на фестивала
Коментари Харесай

Sabaton забиват яко на HilIs of rock

Шведската хеви метъл тайфа Sabaton ще оглави първия ден на фестивала HilIs of rock 2018. Българските почитатели на групата ще имат опция да я видят и чуят онлайн на 20 юли на Гребната база в Пловдив с неповторимо шоу, включващо размазващ тон, театрални резултати и пиротехника.

Американците Dope пък ще раздрусат почитателите на 21 юли. Те ще излязат на сцената към 21 часа, тъкмо преди Judas Priest.

Английската тайфа The Raven Age ще размени Anthrax като специфичен посетител на концерта на Iron Maiden на 22 юли. 

Фестивалът HilIs of rock 2018 се организира за втора поредна година като част от програмата на „ Пловдив 2019 “ - Европейска столица на културата.

Sabaton не е инцидентна групировка. Тя е основана в град Фалън, Швеция и от години е измежду най-атрактивните групи на огромните европейски фестивали, и свири в претъпкани игрища пред стотици хиляди почитатели. Групата основава и личен фестивал Sabaton Open Air. Текстовете на песните постоянно са били извънредно значима част от творчеството на групата. Класиките им `Ghost Division`, `Uprising`, `Soldier Of 3 Armies`, `No Bullets Fly` и `40:1`, са метъл химни на актуалното рок потомство.

Една от сензациите на тазгодишният HilIs of rock ще са американците от Dope. Тази група съчетава в себе си креативност, характерност и мощ да предизвика слушателите. Бандата има шест албума, а тази година се чака да излезе и новият им план Blood Money, Part 2.

The Raven Age е основана в Лондон през 2009. Бандата е свирила на една сцена с доста от огромни имена в рок музиката. Те ще бъдат специфични посетители на концерта на Iron Maiden в третия ден на HilIs of rock 2018
.

Цените на билетите за фестивала към този момент са ясни. Двудневният за 20 и 21 юли ще коства 100 лв.. Входът за Iron Maiden на 22 юли ще е 80 лв..

Тридневният билет за 20, 21 и 22 юли пък ще се продава за 150 лв..
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР